Rangiranje sajtova – OPTIMIZACIJA (SEO i HEO)


Izgubili ste se negde na pučini interneta?

Imamo kompas i mape. Opustite se i prepustite nama da Vas uvedemo u mirnu luku - prvu stranicu na pretraživačima!

Rangiranje sajtova

podrazumeva preduzimanje niza koraka radi što boljeg pozicioniranja Vašeg sajta na internet pretraživačima (prvenstveno na GOOGLE-u). To je, ustvari, reklamna kampanja na internetu.

Ako vas pretraživači ne prikazuju na prvoj stranici za pretragu po vašim ključnim rečima (npr. po vašem asortimanu) skoro da i nema svrhe to što imate lep sajt, jer svi potencijalni klijenti koji traže to što nudite, a ne znaju za vas - neće vas ni pronaći na internetu.

Pretraga obično završava kontaktiranjem tih desetak firmi sa prve stranice.

Klijentima koji već znaju za vas, sajt i ne treba, jer će vas kontaktirati telefonom ili mejlom čim im zatreba nešto iz vaše branše.

SEO optimizacija sajta

Search Engine Optimization obuhvata niz radnji na samom sajtu, kao i niz radnji van sajta, a radi postizanja što bolje pozicije na pretraživačima.

Poboljšanje rangiranja internet sajta na vodećim pretraživačima, prvenstveno na Google-u, će Vam doneti veći broj poseta, a samim tim i potencijalno veći obim posla.

HEO optimizacija sajta

Human Eye Optimization ukratko rečeno predstavlja usklađivanje boja, sadržaja sajta i rasporeda elemenata na sajtu u jednu logičnu i harmoničnu celinu, tako da sajt bude "prijatan za ljudsko oko", lak za kretanje i razumljiv "na prvu".

Na kraju krajeva, sajtove i pravimo za ljude, a ne za tamo neke robote pretraživača, veb pauke (spider-e, crawler-e) i slične koještarije.

CENA RANGIRANJA SAJTA ZA POJAVLJIVANJE NA PRVOJ STRANICI PRETRAŽIVAČA:

Hand-04-256
Jedna ključna reč ili fraza
= 25,00 €/mes

Hand-06-256
Dve ključne reči ili fraze
= 40,00 €/mes

Hand-01-256
Tri ključne reči ili fraze
= 50,00 €/mes

Važna napomena: Rangiranje plaćate tek po realizaciji, odnosno, ako napravimo dogovor sa Vama, mi počinjemo sa "guranjem Vašeg sajta" napred, a tek kada se pojavi na prvoj stranici za dogovorene ključne reči, počinje da teče period od godinu dana (ugovor se sklapa na godinu dana).

Autor: Aleksandar Čuković


Pogledajte sajtove o čijem rangu na Google-u mi brinemo:

Jedan klik Vas deli od prve stranice na GOOGLE-u »